3-4 porcijos:
- 400 g "Lapino puotos" triušienos kumpelių mėsos;
- 1 svogūno;
- 2 pomidorų;
- ~1 l karšto vandens;
- 120 g orzo makaronų;
- 200 g konservuotų raudonųjų pupelių'
- 1,5 a.š. Tom yum pastos;
- žiupsnelio cukraus;
- druskos;
- Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą triušieną. Pakepkite ~2 min., tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir pomidorus. Nuolat maišant kepkite ~3 min.
- Tuomet užpilkite ~11 karšto vandens ir kai užvirs, troškinkite 10 min.
- Suberkite orzo makaronus, tom yum pasta ir virkite 10-15 min. arba tol, kol makaronai išvirs.
- Galiausiai suberiame pupeles, įberiame žiupsnelį cukraus, druskos, išmaišome ir leidžiame keletą minučių pavirti, kol pupelės sušils.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą