2019 m. vasario 16 d., šeštadienis

MINI PICOS ĮDARYTOS KUMPIU IR POMIDORAIS

Dalinuosi labai skania ir tikrai puikia užkandžių idėja. Vėl gi, įdaras gali būti pagal jūsų pasirinkimą. Bet juk kartais tiesiog reikalinga idėja ar ne? :)


6 vnt.:
  • 3 lapelių šaldytos bemielės tešlos;
  • šiek tiek pomidorų padažo;
  • 6 vnt. vyšninių pomidorų;
  • 4 plonų griežinėlių šaltai rūkyto kiaulienos kumpio;
  • tarkuoto fermentinio sūrio;
  • žiupsnelio pjaustytos žaliosios poro dalies;
  • plakto kiaušinio aptepimui;
  1. Atšildykite tešlos lapelius, perpjaukite per pusę, įpjaukite krašteliuose ne iki galo ir perkeiskite iš vienos pusės į kitą.
  2. Kiekvieną gabalėlį patepkite pomidorų padažu, viename šone dėkite per puse perpjautą pomidorą, kitame - kiaulienos kumpį, per vidurį užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir ant viršaus pjaustyto poro. Kraštelius aptepkite kiaušini plakiniu.
  3. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...