2019 m. vasario 15 d., penktadienis

ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU KOKOSŲ PADAŽU

Šiam patiekalui nepakartojamą skonį suteikia kokosų padažas ir antienos jums marinuoti neprireiks, viską paruošite akimirksniu ;)


4 porcijos:
  • 4 vnt. "Lapino puotos" antienos kulšelių;
  • 1 svogūno;
  • 200 ml vandens;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 1 vištienos sultinio kubelio;
  • 1 a.š. maltos ciberžolė;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Antienos kulšeles iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir iš abiejų pusių apskrudinkite kulšeles. Sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min., tuomet nuimkite foliją ir dar kepkite ~ 30 min.
  3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, kepkite keletą minučių tol, kol jis suminkštės. Tuomet supilkite vandenį, kokosų pieną, dėkite sultinio kubelį, ciberžolę, viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies ~15 min. arba tol, kol padažas sutirštės.
  4. Patiekite su mėgstamomis kruopomis.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...