Šaltesniu sezono metu, kaip niekada norisi valgyti daugiau sriubų. Jas ruošti vienas malonumas, o ir improvizuoti visada galite pagal tai, ką labiausiai mėgstate.
2 porcijoms:
- 200 g "Lapino puotos" triušienos juosmeninės dalies file;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- nedidelio gabalėlio poro;
- 1 pomidoro;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 a.š. džiovintų žolelių mišinio (bazilikas, raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai);
- 1 a.š. rūkytos maltos raudonosios paprikos;
- 2 v.š. pomidorų padažo;
- 1 l karšto vandens;
- 50 g smulkių makaronų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į puodą, kuriame virsite sriubą, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą triušieną, papriką, pomidorą, česnaką, griežinėliais - porą, suberkite žoleles, maltą papriką ir pakepkite keletą minučių ir užpilkite karštu vandeniu.
- Kai tik viskas užvirs, suberkite makaronus, įdėkite pomidorų padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir virkite tol, kol makaronai bus išvirę.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą