2 porcijoms:
- 200g keptos anties krūtinėlės;
- 150g salotų (gražgarsčių ir špinatų);
- gabalėlio šviežio agurko;
- 30g graikinių riešutų;
- 3v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1v.š. grūdėtųjų garstyčių;
- 1v.š. raudonojo vyno acto;
- 1v.š. citrinų sulčių;
- 1a.š. medaus;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Lėkštėje išdėliokite salotas, pusžiedžiais pjaustytą agurką, anties krūtinėlę - plonais griežinėliais. Ant viršaus užberkite sausoje keptuvėje paskrudintus ir smulkintus graikinius riešutus.
2. Padažui išvardintus ingridientus išmaišykite dubenėlyje ir apipilkite salotas.
Skanaus ;)
p.s. anties krūtinėlę galite išsikepti atskirai arba pakeisti kepta vištienos krūtinėle.
Būtinai reikės pabandyt. Skamba ir atrodo labai skaniai..
AtsakytiPanaikinti