Pats laikas pasikviesti pavasarį su visomis ryškiomis spalvomis į savo lėkštę. Be to skanus ir spalvotas maistas visuomet pakelia nuotaiką.
- 1 pomidoro;
- 1 morkos;
- 150g brokolių;
- gabalėlio raudonosios paprikos;
- 50g raudonojo kopūsto;
padažui:
- 1 v.š. aliejaus;
- 1 v.š. baltojo vyno acto;
- 0,5 v.š. citrinos sulčių;
- 0,5 v.š. medaus;
- druskos, juodųjų pipirų;
- Padažui: dubenėlyje sumaišykite išvardintus ingridientus ir supilkite į stiklainėlį.
- Tada dėkite stambiais kubeliais supjaustytą pomidorą, garuose virtą ir atvėsintą brokolį, per burokinę tarką sutarkuotą morką, kubeliais supjaustytą papriką bei šiaudeliais supjaustytą raudonąjį kopūstą.
Skanaus ;)
patarimas: kad būtų sočiau, prie šių salotų išsikepiau išilgai perpjautą vištienos krūtinėlę, kurią pagardinau druska, juodaisiais pipirais, citrinos sultimis ir tarkuota citrinos žievele.
As tai biski nesuprantu, kodel jos stiklainyje sugrustos? Tipo i darba nestis, o paskui issiverciat, ar taip ir valgoit is stiklainio? Nepatogu gi
AtsakytiPanaikintilabai patogu, daržovės nesumirksta, išlieka traškios ;)
PanaikintiPrieš valgant tereikia papurtyti stiklainį, kad viskas pasidengtų padažu arba tiesiog suversti į lėkštę ir išmaišyti.
p.s. iš stiklainio nevalgau, perdedu į lėkštę.
Aš vis žiūriu į tas salotas stiklainyje ir neišbandau. Matau reiks bandyti ir paskirti lėkštę, kuri gyvens darbe :)
AtsakytiPanaikintiviskam savas laikas, kaip liaudies išmintis byloja ;)) jos dar skaniau valgysis, kai lauke bus šilta :)
Panaikinti