2019 m. lapkričio 10 d., sekmadienis

BULVINIAI BLYNAI SU TRIUŠIENA IR MAJONEZO-KRIENŲ PADAŽU

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas - tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingridientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį ;)


2 porcijoms:
padažui:
  • 3 v.š. majonezo;
  • 2-3 a.š. maltų krienų;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  1. Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų.
  2. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
  3. Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  4. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingridientus dubenėlyje.
  5. Iškeptus blynus patiekite su padažu.
Skanaus ;)

p.s. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...