Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas - tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingridientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį ;)
2 porcijoms:
- 1 kg nuskustų bulvių;
- 200 g "Lapino puotos" triušienos juosmeninės dalies file;
- 2 kiaušinių;
- 1 a.š. džiovintų krapų;
- 1 a.š. džiovintų česnakų;
- druskos;
padažui:
- 3 v.š. majonezo;
- 2-3 a.š. maltų krienų;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų.
- Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
- Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
- Padažui sumaišykite visus išvardintus ingridientus dubenėlyje.
- Iškeptus blynus patiekite su padažu.
Skanaus ;)
p.s. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą