Sočios ir greitai paruošiamos salotos. Galite skanauti su traškia batono riekele ar patiekti prie paukštienos patiekalų :)
2-4 porcijos:
- 240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
- 240 g konservuotų avinžirnių;
- 0,5 raudonos saldžiosios paprikos;
- 6 ridikėlių;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
- druskos;
padažui:
- 1 a.š. malto kumino;
- 1 v.š. pomidorų padažo;
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v.š. baltojo vyno acto;
- 1 sugrūstos česnako skiltelės;
- 0,5 a.š. aitriųjų paprikų padažo;
- Į dubenį suberkite šaltu vandeniu perplautas ir nusunktas konservuotas daržoves, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais - ridikėlius, suberkite petražoles, užpilkite paruoštu padažu, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)
receptas iš knygos "Salotos"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą