Nėra neskanių salotų, jei tik recepto sudėtis atitinka jūsų skonį :) Šios kiek salstelėjusios dėl vaisių ir riešutų, bet spanguolės suteikia malonią rūgštelę.
4 porcijoms:
- 150 g salotų mišinio;
- 50 g anakardžių riešutų;
- 50 g kokosų drožlių;
- 50 g džiovintų spanguolių;
- 2 raudonų obuolių;
padažui:
- 3 v.š. majonezo;
- 3 v.š. grietinės;
- 1 v.š. graikiško jogurto;
- 1 a.š. malto kario;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Dubenėlyje sumaišykite visus padažo ingridientus.
- Anakardžio riešutus sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol jie gražiai apskrus.
- Į didelį dubenį sudėkite salotų mišinį, skiltelėmis pjaustytus obuolius, anakardžius, kokoso drožles, spanguoles, supilkite padažą ir viską gerai išmaišykite.
- Patiekiau su kepta marinuota ir kepta antienos file.
Skanaus ;)
Salotų receptas iš knygos "Salotos"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą